Инфо

27. октобар 2022.27. окт 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

РАВНОМЕРАН РАЗВОЈ СВИХ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ШАПЦА

Реконструкција улице у Петловачи

Претходне године урађен је спортски терен, а пре месец дана почела је са радом амбуланта у Петловачи. Данас је активна три дана у Рибарима, а два дана у Петловачи
У Петловачи су у току радови на реконструкцији улице Вука Караџића, у којој има око четристо домаћинстава, највише деце. За асфалтирање дужине 1.800 метара издвојено је 24 милиона динара из буџета града Шапца.

- Пиоритет Града Шапца је равномеран развој свих места на територији нашег града. Због тога уважавамо потребе и излазимо у сусрет свим нашим суграђанима без обзира да ли живе у Мачви, Поцерини или Посавотамнави. Радимо на томе да људима који живе на селу омогућимо што квалитетније услове да би остали на својим имањима и допринели развоју целог краја, истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Око 2.500 кубика гребаног асфалта старог пута искоришћено је за атарске путеве у Змињаку, Петловачи, Рибарима и Липолисту како би био омогућен улаз у њиве и домаћинства.

Фото: "Глас Подриња"


- Као један од привредно најразвијенијих у нашој земљи, Град Шабац заслужује да буде и један од најуређенијих градова у Србији. То нам омогућава стабилан и рационално планиран градски буџет, као и добра сарадња са државом. Задовољство мештана из Петловаче и осмеси на лицима најмлађих најбољи су показатељи нашег рада. Као што смо обећали, Шабац ће бити град будућности, додао је градоначелник Пајић.

Претходне године урађен је спортски терен, а пре месец дана почела је са радом амбуланта у Петловачи. Данас је активна три дана у Рибарима, а два дана у Петловачи.

- Кроз амбуланту прође око педесет пацијената дневно. Од великог значаја за нас је све што се овде ради, каже Стефан Лазић, предсеник МЗ Петловача.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa