Инфо

19. јануар 2012.19. јан 2012.
НАЈБОЉА ПРЕДУЗЕТНИЦА У 2011. ГОДИНИ МИЛЕНЦА СРЕЋКОВИЋ

ЖЕНЕ СУ ВЕЋИ БОРЦИ

Оваква признања значе да и други вреднују ваш рад, односно да оно чиме се бавите доприноси развоју заједнице у којој живите. Успех је резултат напорног, преданог рада и упорности. Држава би могла да убрза развој предузетништва увођењем реда у прописе, али и омогућавањем “равноправне утакмице“ у надметању за јавне послове, каже сувласница и директорка СЕТ д.о.о. Шабац Миленца Срећковић
По одлуци Регионалне привредне коморе Ваљево, најбоља жена у предузетничким водама за 2011. годину је сувласница и директорка шабачке фирме за инжењеринг, консалтинг, пројектовање и изградњу “СЕТ“ д.о.о. Миленца Срећковић.
- Свако признање је добро. Оно значи да и други вреднују ваш рад. Њиме добијате својеврсну верификацију да сте на правом путу, да радите у општем интересу заједнице. Ми као привредни субјекти стално тежимо да видимо резултате нашег пословања, где смо то у односу на друге. Због тога ми је посебно драго што је реч о награди коју додељује Привредна комора ““ каже овим поводом Миленца Срећковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa