Инфо

23. фебруар 2012.23. феб 2012.
ЕКСКЛУЗИВНО: ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЋ ЗА „ГЛАС ПОДРИЊА“ ПОВОДОМ НАСТУПА У ШАПЦУ НА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ

МУЗИКА ЈЕ КАО ЉУБАВ

Уз песме: „Београд прича“, „Никоме ни реч“, „Веруј брату“, „Путничка“ и још много хитова Џенана Лончаревића, најпопуларнијег клупског музичара у Србији, више од хиљаду младих из Шапца, али и других места, уживало је на Светог Трифуна и Дан заљубљених више од два сата у изузетном амбијенту шабачке дискотеке „Див“. Џенан је, по старом обичају, наступао свим срцем, пославши добре вибрације у публику. Посетиоци дискотеке „Див“ осетили су то, и популарном музичару узвратили „хорским“ певањем свих изведених песама. 
Уз сјајну мелодију нове песме „Београд прича“ коју слушамо са бине, захвалност што си прихватио разговор за наш лист. „Вулкан популарности“ је кренуо 2006. године, када су се на Јутјубу појавили први снимци са твојих наступа. Како је све почело?
- Са задовољством сам прихватио разговор за „Глас Подриња“ јер сам се још на ранијим наступима уверио да ме овде људи воле и радо слушају. У музици сам одавно. Јако млад сам ушао у тај свет и наступао по мом крају, Пријепољу и околним местима. Све је постало сасвим другачије када су се на интернету појавили моји први снимци уживо. Тада су публика и медији сазнали за мене, стекао сам популарност, а недуго затим појавио се и први албум „Никоме ни реч“. Тако је почело.
То је био почетак, а сада си најтраженији и најпопуларнији клупски музичар на овим просторима.
- Хвала што си изнео ту констатацију. Не волим ја то да потенцирам, али свакако прија када људи који прате естрадна дешавања примете моје активности у свету музике. Популарност ме ни најмање није померила где не треба, нити је било шта отишло у неком другом смеру. Остао сам чврсто на ногама захваљујући најпре људима око мене и мом менаџменту. Лепо је све то постићи, али треба и истрајати и публици пружити оно што очекује од свих нас, не само од мене. Зато не стајем, волим периодично да обрадујем публику понеком новом песмом, или новим албумом. Нисам од оних који живе од албума до албума, већ се трудим да немам празног простора између издавања албума, и зато се увек нађе неки нови сингл, што увек за собом повуче серију нових дешавања. Стално сам уз своју публику.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa