Инфо

15. март 2012.15. мар 2012.
ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА

ЛАКШЕ ДО БУДУЋЕГ ЗАНИМАЊА

Реализација пројекта “Гиз Босс“ подразумева интензивну сарадњу различитих институција. Регионални центар за професионално усавршавање запослених у образовању координатор програма за Мачвански округ. Школа ментор у области професионалне оријентације ученика на преласку у средњу школу ОШ “Јеврем Обреновић“. Канцеларија за младе акценат ставља на рад са средњошколцима и онима који траже преквалификацију
У оквиру нашег Центра, који је координатор реализације “Гиз Босс“ пројекта за Мачвански округ, у протеклом периоду одржано је неколико семинара. Циљ ових обука које су држали истакнути инструктори оспособљавање школских тимова за примену програма. На последњој шабачкој обуци ОШ “Јеврем Обреновић“ је изабрана за школу-ментора на овој територији - рекао је директор Регионалног центра за професионално усавршавање запослених у образовању мр Горан Стојићевић.
Како су на време увидели значај и потребу осавремењивања приступа каријерног вођења и професионалне оријентације деце, у овој Школи су међу првима конкурисали и узели учешће у реализацији “Гиз Босс“ програма. Сачињен је Школски тим за професионалну оријентацију, који сада чине: Јасмина Богојевић, педагог, Снежана Мраовић, психолог, Мирјана Теодоровић, професорка биологије, Светлана Тошић, професорка српског језика и Божица Димитријевић, професорка италијанског језика.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa