Инфо

11. јануар 2024.11. јан 2024.
Медицинар пред стартом: А. Васић

Медицинар пред стартом: А. Васић

СПОРТ: НАСТАВАК СЕЗОНА

Медицинар у ниском старту

Већи део јануара протиче у клупској паузи што се тиче шампионата различитих спортова, али већ крајем првог месеца следи наставак, док ће прва половина фебруара, уз изузетак ватерпола, комплетирати пролећни почетак.

Пред нама је последњи слободан викенд за рукометашице. Медицинар је елиминисан у осмини финала Купа, те не игра у суботу и недељу, но већ наредне суботе или недеље, 20 или 21. јануара, дочекује у дербију кола Супер лиге Железничар из Инђије. Оба тима претендују на плеј оф, а фавориткиње у овом дуелу свакако су гошће. Десетак дана касније, 3. фебруара, први меч пролећа у СЛ за рукометаше игра
Металопластика Елискир против Врања. Преостали играју 10.02, када ће МП имати европске изазове.

Чекајући наставак


Одмах на старту фебруара, трећег или четвртог дана на терен ће кошаркаши у Другој регионалној лиги. Микс дочекује Железничар Лајковац, а лидер, ОКК Шабац има недељу дуже, јер у првом колу игра против Лознице чији резултати се не рачунају. Седам дана касније, 10. фебруара у Лајковцу играју сениорке ОКК Шапца.

Ватерполисти Саве играју 17. фебруара у Првој А лиги, док ће фудбалери Мачве на терен трећег фебруарског викенда против Вршца. Другог мартовског дана се првенственим обавезама враћају ватерполисти Шабац Еликсира. У марту ће и у преосталим фудбалским лигама сезона бити настављена, као и у нижим ранговима рукомета.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa