Инфо

10. мај 2012.10. мај 2012.
ИЗБОРИ У ВЛАДИМИРЦИМА

ДЕМОКРАТЕ КОЛО ВОДЕ

Непуних 16.000 бирача протекле недеље имало је око 10.000 расположених да изађу на изборе и одлуче о следеће четири године локалне власти. Мандате су добили Демократска странка - Борис Тадић девет, СНС пет, СПС три и по два ДСС, ЈС, СРС и група грађана Живко Швабић
По некима очекивано, по некима не, тек било како било, најзадовољнији су победници чији је носилац листе био председник општине Владица Марковић.
- Наравно да смо презадовољни, и користим прилику да се захвалим грађанима на указаном поверењу. То опет значи да крећемо у одржавање речи, то јест обећаног те започетог, да би поверење оправдали, блистао је први човек општине.
Челни човек СНС Владан Милошевић није био расположен за разговор док је носилац листе СПС ПУПС Небојша Петронић био задовољан уз истицање да после низа година ова странка има и посланика из својих редова.
- Могли смо истини за вољу и боље али смо задовољни што је најбитније да је Весна Степић из Вучевице будући народни посланик на нашу велику радост. Можда дођемо и до четвртог гласа али наравно буде ли поновљених избора на једном месту. Задовољство преовлађује, идемо даље јер видите и сами наша странка широм Србије постаје чинилац без којег се не може, закључује Петронић.
Задовољни су и челници ЈС и СРС.
- Ми кратко постојимо на овим просторима и то нас чини тим задовољнијим, јер освојити два гласа у тек пола године рада велики је резултат, а право тек следи, тврди Маријан Мијаиловић из ЈС, док Драгиша Милисављевић из СРС износи занимљив податак.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa