Инфо

13. август 2009.13. авг 2009.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЈЕВРЕМОВАЦ

НАЈВАЖНИЈИ ИНТЕРЕС ДЕЦЕ

На конференцији за штампу, одржаној прошлог понедељка у просторијама нове школе у Јевремовцу (одељења основне школе Лаза Лазаревић из Шапца), председник ове шабачке приградске месне заједнице Влада Трифуновић, који је и помоћник градоначелника Шапца, рекао је да је њихов основни циљ побољшање услова у којима ће од првог септембра ове године, када поново седну у ђачке клупе учити основци Јевремовца.
- Зато је Шабац из градске касе и издвојио три милиона динара за реновирање сале и 13 за изградњу нове школе. Потписници петиције говоре неистину да је градоначелник овим продао Дом културе, својевремено изграђен месним самодоприносом. Он и даље остаје власништво месне заједнице. Деца ће га користити пре подне када похађају наставу, а мештани то могу чинити поподне. Наравно и школа и Дом су сада знатно функционалнији и ускоро ће бити предати на употребу, поручио је Трифуновић.
Он је присутним новинарима поделио петицију око наводног узурпирања Дома културе, са потписима 300 мештана Јевремовца, која је послата градоначелнику Шапца, председнику Савета месне заједнице Јевремовац и другим одговорним лицима...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa