Инфо

20. јун 2024.20. јун 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Пријем за кадетску селекцију ФК „Мачва“ поводом освојене титуле

Будућност шабачког фудбала

Кадети ФК „Мачва“ су у 30 одиграних утакмица забележили 26 победа, 2 нерешена исхода и 2 пораза и са 80 бодова нашли се на челној позицији табеле и освојили прво место у лиги Фудбалског савеза региона западне Србије и остварила пласман у Квалитетну лигу Србије
Кадетска селекција ФК ,,Мачва” освојила је прво место у лиги Фудбалског савеза региона западне Србије и остварила пласман у Квалитетну лигу Србије.

Спортски директор ФК „Мачва“ Милош Адамовић наглашава да је циљ клуба да у наредном периоду први тим буде сачињен од играча стасталих у млађим категоријама клуба.

Фото: "Глас Подриња"


-Мислим да је Дејан Сарић одлично припремио момке. Годину дана су вредно радили како би постигли овај успех. Трудићемо се да наш погон буду омладински играчи, јер верујемо да је то нешто природно.
Вукота Исаковски и Владица Ракић су прикључени првом тиму, што је за њих једна врста награде за труд и показано на терену.

Кадети су у 30 одиграних утакмица забележили 26 победа, 2 нерешена исхода и 2 пораза и са 80 бодова нашли се на челној позицији табеле. Укупно су дали 110 голова, примили 21, и имају најбољу гол разлику (+ 89).

Најбољи стрелац екипе и целокупне лиге је играч Мачве, Вукота Исаковски, који је постигао 35 погодака за свој тим.

-Борили смо се током лиге константо и давали све од себе да би постигли што бољи резултат. Било је тешких тренутака, али само као тим успели да све превазиђемо. Мислим да је то веома важно за све. Рад са првим тимом ће ми много значити – додао је Исаковски – изјавио је Исаковски.

Фото: "Глас Подриња"


Градоначелник Шапца др Александар Пајић у Градској кући приредио је пријем за младе фудбалере Мачве. Како је истакао градоначелник током разговора са стручним штабом и играчима, Град Шабац улаже у спорт.

-Сигуран сам да добар и квалитетан рад са млађим категоријама ФК „Мачва“ јесте инвестиција за будућност. Ово је доличан начин како један клуб са традицијом дужом од једног века брине о спортским резултатима. Град вреднује све успехе наших спортита, јер сам уверен да ће многи од њих бити врхунски спортисти као чувена тројка која нас тренутно представља на Европском првенству у Немачкој – рекао је Пајић.
М.Ж.Б.

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa