Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
ФУДБАЛ: КЛУБ “БОРАЦ“ ИЗ ШАПЦА

“БОРАЦ“ У СВОЈОЈ ЗОНИ

У сезони на истеку фудбалски клуб “Борац“ из Шапца предвођен екипом заљубљеника без граница предвођених Љубом Аличићем изборио је пласман у Зонски ранг такмичења са десетак бодова предности, што чету Драгослава Костића препоручује и за борбу за врх и у новом рангу.
У том смеру иду и појачања која увелико стижу на прелепи комплекс који ће тврде обавештени добити и трибине са столицама до старта јесењег дела. Имају Шапчани и скор од плус 55, датих 82 и примљена 27 гола те 22 победе и само два пораза.
Уз Љубу Аличића који је алфа и омега клуба треба истаћи председника Зорана Јовановића, потпредседнике Игора Аличића, секретара Мемиша Аљића и чланове Александра Николића, Хасана Сакића, Љубу Сакића, Суљу Лекића, Живојина Ковачевића, Мила Радовановића, Кристијана Мешу Ахметовића и Салка Сакића.
У челу приче је рекосмо Љубо Аличић а на терену тренер и играчи Драгослав Костић и играчи Мирко Филиповић, Марко Петровић, Раде Богуновић, Драгиша Филиповић, Асан Аљић, Немања Петровић, Драгољуб Марковић, Саво Кубат, Хусо Цакић, Младен Марковић, Србољуб Васиљковић, Драгиша Ристић, Владимир Бурмазевић, Марко Ивковић, Милан Нешковић, Димитрије Димитријевић, Милан Павловић и Никола Пантелић.
Да би и у Зони били прави у клубу су зацртали циљеве, побољшање инфраструктуре појачање играчког кадра које је увелико у току, рад на маркетингу клуба,разговор са надлежнима у граду око помоћи при организацији и такмичењу и рад са млађим категоријама.
Да је све и оствариво нико не сумња јер богата традиција на то обавезује, рекоше на додели пехара за пласман у виши ранг протекле недеље на свом стадиону сви у глас.По оној народној из њихових уста у Божије уши.
А наредни циљ је Српска лига. “Борац“ то кажу и може и мора.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa