Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „НАШЕ ДЕТЕ“

ПОЛЕТ ШАБАЧКИХ МАЛИШАНА

Припремна предшколска група вртића „Снежана“ од 10. до 16. јуна учествовала на Дечјој колонији пријатељства у Бијељини. Плесном тачком „Полонеза“ и представом „Прело“ достојно представили свој град. Учествовала и деца из Сомбора, Цетиња, Бањалуке и Штипа
После Бањалуке, Сомбора и Шапца домаћин Дечје колоније пријатељства ове године била је Бијељина. На традиционалној манифестацији шабачки предшколци вртића “Снежана“ представили су се плесном тачком „Полонеза“ и приказом народне традиције и обичаја „Прело“.
Наступом, али и понашањем у току седмодневног боравка у Бијељини, Вукашин Каравидић, Сара Каљевић, Јована Кокановић, Нађа Ђурић, Ивона Наифовић, Петар Карић, Стефан Спасојевић, Урош Белановић, Анђелина Митровић и Милан Ђурић оправдали су сва очекивања својих васпитача.
-Била сам пресрећна када сам их видела на сцени да држе микрофон у руци иако је прва проба била јако тешка. Нисмо се сналазили, а нисмо знали ни шта да радимо. Када сам их питала шта ћемо да радимо они су рекли да ће дати све од себе. Када су тога дана изашли на сцену видела сам своју децу која су дала максимум. Уживали су, смејали се и глумили као да су у својој радној соби. Заиста су научили шта су праве вредности и како да се за то изборе - рекла је Љиљана Рељић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa