Инфо

26. јул 2012.26. јул 2012.
ФУДБАЛ

НОВА СЕЗОНА - СТАРЕ АМБИЦИЈЕ

Фудбалски клуб Мачва свакако један од брендова Шапца ове дане користи да склопи све коцкице неопходне за нову сезону која ће почети 19. августа.
Након летње паузе из клуба су отишли Борис Живановић (Хонвед, Мађарска) и Вељко Вуковић (Рудар, Приједор, БиХ).
Играчи који су својим потписом оверили уговоре и на тај начин приступили клубу у Поцерској 1 су: Владимир Пањковић, Немања Милетић и Младен Илић.
Стручни штаб Мачве на чијем челу се налази Јане Гаваловски сматра да су ови играчи права појачања која ће црвено-црној екипи помоћи у борби за пласман на прво место и улазак у Прву лигу Србије. На проби се налази још неколико играча а о могућој сарадњи одлучиће њихове игре на контролним утакмицама. До сада су одигране три утакмице. У проверама забележене су по једна победа, пораз и нерешен резултат. На самом старту припрема, комбиновани тим Мачве играо је нерешено у Сремској Митровици против екипе Први мај 1:1, да би у претпоследњем мечу, Шапчани претрпели пораз у Земуну од Земуна, резултатом 3:2. Последње одигран дуел, био је на програму за викенд и у најбољој игри од старта припрема, црвено ““ црни су славили у Шиду, против домаће екипе Радничког резултатом 2:1.
Наредни меч је, сигурно, и најтежи до сада за Мачву. Данас ће у Пећинцима одиграти припремну утакмицу са новим чланом Супер лиге екипом Доњег Срема.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa