Инфо

27. август 2009.27. авг 2009.
ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

ПРИЗНАЊА У ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈА

Иако је одлука о награди општине Коцељева донета крајем 2007. признања за дела која представљају највреднија достигнућа у овој општини први пут су додељена у години јубилеја.
Предлози кандидата из области економије и привреде, образовања, науке, урбанизма и архитектуре, медицине, уметности, спорта, новинарства, пољопривреде и руралног развоја и хуманитарног рада достављени су Комисији за избор и именовања, а коначну одлуку донели су одборници локалног парламента на седници одржаној неколико дана пре обележавања 170 година постојања ове општине.
Највише признање, Повељу општине Коцељева, из области економије и привреде добили су републичка дирекција за воде при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде због учествовања у финансирању бројних пројеката из области водоснабдевања као и ЈП Путеви Србије које је реконструисало неколико регионалних деоница и једну од најзначајнијих саобраћајница за тамнавски крај, магистрални пут Шабац-Ваљево.
ПУ “Полетарац“ је због успешних резултата у васпитању и образовању предшколске деце заслужни добитник Повеље из области образовања...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa