Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
МЛАДИ ТАЛЕНТИ

ВОЉА ЈАЧА ОД СВЕГА

Баш некако у духу свог имена Снежана Нинковић делује нежно, крхко и ненаметљиво иако се бави спортом који изискује велике напоре и одрицања. Некако је тихо и почела да се бави атлетиком у АК „ЦЕР“, пре око годину дана и брзо је постала омиљена међу другарима. Иде у 4. разред ОШ „Николај Велимировић“ у Шапцу и одлична је ученица. Колико је за кратко време заволела атлетику говори и то да је после прелома руке, чим је скинула гипс одмах наставила са тренинзима. Како сваки упоран рад донесе и резултате, тако је и Нени почело да се враћа добрим. Поред ранијих успеха посебно је срећна због две медаље које је недавно освојила на митингу у Сремској Митровици, на 60 и на 300 метара. Она о томе каже:
„Много сам срећна због освојених медаља али још више због тога што се бавим овим дивним спортом. Тренинзи и трке некад заиста буду тешки али временом све лакше подносим напоре. Мој тренер Жика Опанковић је имао увек разумевања за мене и кад нисам могла да издржим цео тренинг па ме је често штедео. Говорио ми је да ће све доћи на своје место и био је у праву. Сад сам доста поправила своје резултате у трчању, посебно на 300 метара. Ово ми је мотив да још више радим и будем још боља“.
Занимљиво је колико деца која се баве спортом утичу на своје другаре из школе. Нениним стопама су пошле још две њене другарице из одељења, Тијана Јанковић и Ана Ивановић и сада редовно тренирају атлетику. Браво за Нену и њен утицај.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa