Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
КРУПАЊ

ПРОГРАМСКО БУЏЕТИРАЊЕ

У Крупњу 14. септембра одржан је трећи по реду радни састанак са консултантима програма МСП ИПА 2007, са Сашом Кристићем и Мирјаном Кнежевић. Тема састанка је била рад на припреми, изради програма и у оквиру њих предлога пројеката који ће бити укључени у Програмски буџет за 2013, 2014. и 2015.годину
Састанак је отворио Ненад Васиљевић, председник општине Крупањ који је поздравио све присутне и рекао да према Закону о Буџету до 2015.године све Општине ће бити у обавези да примењују овакав начин рада. Наша општина је једна од неколицине општина из целе Србије који су се још 2011. године укључили у овај веома значајан програм. Применом програмског буџетирања Општина ће бити у прилици да планира инвестиције, на дужи временски период.
- Желео бих да похвалим општину Крупањ, што је са великом озбиљношћу приступила Програмском буџетирању и што је владајаћа стуктура Општине даје пуну подршку реализацији овог пројекта. То морам признати није случај у другим општинама и градовима. Заиста, ово је права реткост доживети у Србији ““ није крио своје одушевљење Саша Кристић, консултант на програму.
- Пилот пројекти у програмском буџетирању општине Крупањ, биће реализовани у наредне три године. Програмски буџет ће омогућити да се на ефикаснији, одговорнији и транспаретнији начин управља средствима грађана на дужи рок - изјавио је Никола Блаженковић, шеф одсека за привреду и финансије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa