Инфо

24. јануар 2013.24. јан 2013.
ИРИНА БРОДИЋ

ДЕВОЈЧИЦА АНЂЕОСКОГ ГЛАСА

На престижном дечјем музичком фестивалу „Чаролија“ одржаном 25. децембра 2012. године у београдској Арени пласманом у финале осмогодишња Шапчанка потврдила своје гласовне могућности
Са годину и по дана певала је са баком музичку лествицу, са четири изразила жељу за клавиром, а са пет година почела да свира. У 2011. години стигла је до два међународна такмичења. На шабачком освојила је друго место, а у Сремској Митровици са постигнутих сто поена прво. Исти резултат и прво место припало јој је на „Ревији талената“ на Сребрном језеру. Уследило је певање и наступи како за клавиром тако и са Дечјим хором „ВиВа“. Крајем исте године имала је двадесет концерата и интерних часова. Крајем 2012. наступила је на Дечјем музичком фестивалу „Чаролија“ који ју је одвео до финала.
-Било је у почетку мало треме али је после нестала. На такмичењу сам срела и другаре из „Школе талената“ Арт медије. Од њих сам доста научила. Волим да певам, а од тога само мало више волим клавир ““ искрена је Ирина.
Ученица првог разреда Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ и другог разреда ОШ „Јеврем Обреновић“, по речима маме Јелене, радне навике стекла је од малена. Са баком Јованком Стојићевић, професорком солфеђа, направила је прве музичке кораке, а са тетком Иреном Никачевић, такође професорком солфеђа, наставила је да се образује.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa