Инфо

18. април 2013.18. апр 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА ЗАПАД

ПОЛУВРЕМЕ ИЗ БАЈКЕ

Мачва ““ Победа 6:1 (5:1)
Стадион Мачве. Гледалаца 500. Судије: Радојчић Александар (Лајковац) 7,Марко Ивковић (Лајковац) и Биљана Лукић (Ваљево). Стрелци: Пањковић 3.минут, Драгићевић 15,21 и 22, Милинковић 38, Илић 58 за Мачву, Стојановић 32 (11м) за Победу. Жути картони: Пејовић (Мачва), Леповић, Вукомановић, Поповић (Победа).
Мачва: Степандић 7,5 , Пејовић 7,5 , Милетић 8, Вукмир 8, Мићановић 7,5 (Илић 7,5), Ђукановић 7,5 , Драгићевић 8,5, Самуровић 7,5 , Милинковић 8, Лекић 7,5 (Радовановић 7), Пањковић 8(Арсенијевић 7,5).
Победа: Лавичанин 5, Пејчиновић 6 (Костадиновић 6), Леповић 6,5 , Бјелановић 6, Љујић 6,5 , Вукомановић 5,5 , Ђуричић 5, Стојановић 6 (Јеремић 6), Ракић 6, Марковић 5,5 ,Бараћ 6, Поповић 6.
Играч утакмице: Младен Драгићевић (Мачва)
Фудбалери Мачве су одиграли најбољу утакмицу у овом шампионату и успели да убедљиво савладају екипу Победе из Белошевца. Првих двадесетак минута било је толико добро да би и много јачи клубови поклекли пред налетима шабачких фудбалера који су играли брзо, надахнуто, и што је најважније, изузетно прецизно.
Малобројна публика још није успела да се смести на стадион а Мачва је преко Пањковића успела да поведе и наговести убедљив тријумф. Онда је на сцену ступио најбољи актер меча Младен Драгићевић који је за петнаестак минута успео чак три пута да затресе мрежу немоћног Лавичанина. Сви голови били су атрактивни и лепи и када би их детаљније описивали требало би нам заиста много простора. Драгићевић је показао да поред брзине поседује и изузетну спретност и био је у том периоду готово незаустављив. Својим продорима уносио је панику у редове гостујућег састава а и остали његови саиграчи имали су свој дан и да су тако добро играли у већем делу шампионата, првенство би већ одавно било решено.
Надамо се да је овај меч наговештај бољих игара Мачве и да ће са овако добрим и ефикасним играма успети да победи још доста својих ривала. Победа је успела да постигне свој почасни погодак после досуђеног једанаестерца за који баш и нисмо сигурни да је постојао. Стојановић га је сигурно извео и мало је недостајало Милошу Степандићу да га одбрани. До одласка на одмор, гол за Мачву је постигао и Милинковић и вероватно су гости једва чекали да уђу у свлачионицу јер је изгледало као да не знају шта их је то снашло у Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa