Инфо

23. мај 2013.23. мај 2013.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА ЗАПАД

У ФИНИШУ ДО БОДА

Мачва ““ Крушик 2:2 (1:2)
Стадион Мачве. Гледалаца 200. Судије: Душан Мратић (Костолац) 8. Маријан Јанковић (Петровац) и Филиш Томић (Жагубица). Стрелци: Ђукановић у 30. и Милетић у 90.минуту за Мачву, Петрашевић у 10. и Тешић у 38. за Крушик. Жути картони: Ђукановић (Мачва), Илић и Марковић (Крушик).
Мачва: Радукић 6, Пејовић 6,5 , Милетић 6, Вукмир 6,5 ,Ристивојевић 7, Ђукановић 7, Драгићевић 6 (Милинковић-), Мићановић 6 (Милисављевић 6), Матић 6, Радовановић 6, Лекић 7, Пањковић 6.
Крушик: Војисављевић 6, Ђорђевић 7, Марковић 6,5 , Павловић 6, Илић 6, Томић 6, Тешић 7,5 (Ашковић-), Живковић 6 (Максимовић-), Баљак 6,5 , Петровић 6, Петрашевић 7.
Играч утакмице: Маријан Тешић (Крушик)
Показало се да Шапчани, посебно навијачи Мачве воле само победнике, и да тешко опраштају неуспех својим љубимцима. Додуше, цело пролеће била је слаба посета на утакмицама Мачве и очигледно је да је Шапчанима досадило да гледају своје љубимце у овом рангу такмичења. Меч против Крушика памтиће се по слабој игри али и по никад мањој посети гледалаца на стадиону Мачве који су се могли избројати без проблема. Да су фудбалери Крушика, који се боре за опстанак, остварили победу, не би била незаслужена и многи би помислили да је Мачва можда и пустила, да не кажемо продала утакмицу, али је Милетић голом у 90. минуту зачепио уста критичарима бар што се тиче образа и поштења својих саиграча.
Било је очигледно да гости више желе победу, нападали су, па су у десетом минуту успели да дођу до предности. Тешић је по десној страни пробио Мачвину одбрану, идеално центрирао, па Петрашевићу није било тешко да главом постигне гол. Тек од средине полувремена Мачва је кренула мало офанзивније па је у 27. минуту Мићановић добро шутирао главом а два минута касније Матићев шут са 16 метара завршава поред гола. У 30. минуту Вукмир је снажно шутирао, лопта се одбила до Ђукановића, који са 17-18 метара прецизним ударцем постиже гол. Малобројна публика је веровала да ће Мачва заиграти боље и успети да преокрене резултат али је још једну лепу прилику пропустио Матић у 34. минуту. Радукић се поигравао у свом шеснаестерцу, изгубио лопту и голом Тешића гости поново долазе до предности и тим резултатом се отишло на одмор.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa