Инфо

28. јануар 2010.28. јан 2010.
РАД АНГАЖОВАО СТАНДАРДНОГ ГОЛМАНА ФК “МАЧВА“

МИЛОШ СТЕПАНДИЋ У “РАДУ“

Милош Степандић је званично у четвртак 21. јануара постао члан Грађевинара, ФК “Рад“.
Потписивањем овог трансфера настављена је дугогодишња сарадња ова два фудбалска клуба.
Талентовани чувар мреже већ другу сезону је стандардни првотимац шабачког српсколигаша. О његовим успешним одбранама најбоље сведоче статистички подаци, да је током јесење сезоне бранио на свих 15 утакмица и примо само пет голова.
Председник Управног одбора “Мачве“, Совраније Чоњагић је пре потписивања уговора истакао да је Степандић један од најблиставијих изданика шабачке школе фудбала, подсећајући да су у протеклих 20 година, пут Бањице одлазили најталентованији и најуспешнији овдашњи фудбалери попут Мирослава Ђукића, Зорана Ризнића, Миленка Ковачевића и Јанета Гаваловског.
Руководство “Рада“ цени шабачку школу фудбала и озбиљно рачуна на придошлог чувара мреже из Шапца у наставку супер лиге.
- Било који играч који долази у наш клуб, “Рад“ га доводи не само да би се то тако рекло, него га доводи да игра. Милош поседује потенцијал. Да би се тај потенцијал претворио у квалитет то све зависи од њега, а наравно и од нас, истакао је спортски дирекотр ФК „Рад“ Зоран Чампара.
Поред велике наде које полаже у новог голмана “Рада“, Зоран Чампара је у име свог клуба захвалио руководству “Мачве“ која је изашла у сусрет приликом ангажовања голмана Степандића кога сматрају једним од најперспективнијих чувара мреже у Србији.
Деветнаестогодишњи бивши голман шабачке “Мачве“, Милош се захвалио свом бившем клубу и изразио жељу за доказивањем у новој фудбалској средини.
- Хвала свима који су ме подржали и подучавали, а посебно тренеру голмана Саши Коларићу који ме је тренирао осам година. Захваљујем се руководству “Мачве“ која је подржала мој одлазак у ФК “Рад“. „Мачви“ желим пуно успеха у наставку такмичења и повратак у прву лигу.
Спортски директор, ФК„Мачва“ Љубомир Иванић исказао је велико задовољство овом успешном сарадњом и пожелео Степандићу много успеха у даљој каријери.
Детаљи трансфера нису познати, али према речима председника Управног одбора “Мачве“, Совранија Чоњагића овај шабачки српсколигаш задржава 20 одсто од сваког трансфера фудбалера у земљи и иностранству што представља минимално 17,5 хиљада еура, у динарској противвредности.
М.Д.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa