Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
АТЛЕТИКА: ЈАГОДА ЗЕЧЕВИЋ

ПРВА БАЛКАНСКА МЕДАЉА

Претходног викенда у турском граду Денизлију одржано је Првенство Балкана за јуниоре. Трећи наступ за репрезентацију имала је млађа јуниорка АШК Јагода Зечевић. Трећа срећа и прва Балканска медаља на 1.500 м. Личним рекордом од 4,34.55 доказала је да јој је место у елити на Балкану. Прва такмичарка из Турске, иначе старија јуниорка, направила је знатну разлику. Јагода се до задњих тридесет метара борила за сребро са Румунком, али није успела да се избори. Изгубила је за 60 стотинки у финишу.
-Презадовољан сам учињеним. Јагода је ове године испунила све што се од ње очекивало освојивши три титуле првака државе. Ова медаља је и више од очекиваног. Плашио сам се дугог пута јер је репрезентација путовала два дана до 1.650 км удаљеног Денизлија. Кренули су у среду ујутро, преспавали у Бугарској, и тек у четвртак у два после поноћи стигли на одредиште у Турску. Јагода је ипак успела да сачува свежину и да истрчи одличан резултат - рекао је њен тренер Борко Антонић.
Постигнутим резултатом задовољна је и успешна шабачка атлетичарка.
-Пресрећна сам оствареним резултатом, нарочито личним рекордом на најважнијем такмичењу. Остаје жал за сребрном медаљом, али надам се да ће бити још боље на Балканијади за млађе јуниоре трећег августа у Једрену - изјавила је Јагода Зечевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa