Инфо

1. август 2013.1. авг 2013.
ТЕКВОНДО: ПОСЛЕ УЧЕШЋА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У МЕКСИКУ

НЕМА НЕПОБЕДИВИХ

Три представника из Шапца који су наступали на Светском првенству предвођени селектором и тренером Гораном Петровићем ипак нису имали довољно среће
Светско првенство у Мексику у теквондоу памтиће се по беспрекорној организацији и јакој конкуренцији. Учествовало је 900 бораца из 163 земље. Домаћин где је овај спорт изузетно популаран и у земљи где се милион људи бави теквондоом има у својим редовима олимпијску победницу а у самој организацији ништа није препуштено случају.
У тиму од 11 представника репрезентације Србије учествовала су три такмичара из Шапца, из Теквондо клуба “Летњиковац Еликсир“ Иван Пурешевић, Драгана Гладовић и Милош Гладовић, као и тренер репрезентације Србије, односно тренер Олимпијског тима Горан Петровић.
На Светско првенство су отишли са великим амбицијама као сениорски прваци Србије, после одличних припрема. Место у репрезентацији наши такмичари обезбедили су учешћем и добрим пласманима на турнирима светске А и Г класе, на којима је освојено 6 медаља, од којих три златне, и то Драгана Гладовић, Иван Карајловић, Иван Пурешевић.
Првог дана на првенству Света наступио је Милош Гладовић. Имао је одличан наступ али и недостатак среће. На златни поен, поражен је у првом колу, при резултату 5:5.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa