Инфо

1. август 2013.1. авг 2013.
СВЕ ЗА ВАШЕГ ЉУБИМЦА

НАЈБОЉА ИСКУСТВА ЗА БУДУЋИ РАД

Светска економска криза можда је највише захватила ауто-индустрију. Одржавање аутомобила постала је значајна ставка кућног буџета, а уложен новац није увек гаранција сразмерног квалитета. Због тога смо посетили један од највећих сервиса у нашем Граду, да видимо какве услуге они нуде.
Ауто центар И.С.Н. Аутомотиве Плус од недавно користи вишегодишње искуство у раду са “Мерцедесом“ за рад са свим осталим моделима аутомобила. Власницима Мерцедесових возила и даље ће пружати целокупну сервисну услугу, како за путнички, тако и за теретни програм, на истој адреси, на Обилазном путу у Мајуру.
- Сви власници “Мерцедеса“ могу наставити да сервисирају возила код нас и то уз резервне делове из оригиналног програма, а наши стручњаци им могу понудити и алтернативна решења из заменског програма. Све то и даље ћемо радити уз најсавременију дијагностичку опрему, а сада по знатно повољнијим ценама, наводи Зоран Живковић испред И.С.Н. Аутомотиве Плус.
Центар нуди аутомеханичарске и услуге електрике, комјутерску дијагностику, одржавање клима уређаја, вулканизерске услуге, технички преглед, и прање возила у аутоматској перионици, и све то и за путничка и за теретна возила свих произвођача. Ценовна политика прилагођена је тржишним условима и амбијенту у нашој земљи, па су цене веома конкурентне.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa