Инфо

7. новембар 2013.7. нов 2013.
ШАПЧАНИ УБЕДЉИВО САВЛАДАЛИ РУДАР

ТРИЈУМФ У КОСТОЛЦУ

Рудар ““ Металопластика 18:25 (9:11)
Спортска дворана у Костолцу. Гледалаца: 300. Судије: Мошорински, Панџић (оба Нови Сад). Седмерци: Рудар 1(0), Металопластика 1(1). Искључења: Рудар 0, Металопластика 6 минута.
Металопластика: Максимовић, Травар 1, Миловановић, Алексић, Палевић, Марјановић 2, Канкараш 3, Медурић, Обрадовић 3, Марковић, Грујичић 1, Митровић 4, Продановић 6, Милосављевић 2 (1), Драгаш 3.
Играч утакмице: Дарко Арсић (Металопластика)
Изгубљене бодове код куће у прошлом колу против Спартака рукометаши Металопластике надокнадили су у гостима убедљивом победом у Костолцу против домаћег Рудара. Шапчани су од почетка заиграли добро и већ у 20 минуту повели са 10:3. Домаћи сређују редове, серијом 6:0 у 29. минуту стижу на само гол минуса а у шестом минуту наставка и до изједначења али даље од тога нису могли. Уследила сјана игра плавих који су после изванредних одбрана Арсића преко Продановића и Обрадовића пет минута пре краја стигли до недостижних 24:15 и на крају вредних бодова. Овом победом Металопластика се задржала у борби за пласман у плеј оф. Ове суботе у хали Гимназије са почетком у 18.30 часова, чету тренера Славка Новаковића очекује тежак сусрет са старим ривалом лидером на табели нишким Железничаром.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa