Инфо

7. новембар 2013.7. нов 2013.
ДАМЕ И БИЗНИС

ЖЕНСКА ПРИРОДА ЈЕ ТАЈНО ОРУЖЈЕ

Креативне, амбициозне, енергичне, једноставно: остварене у свим сегментима живота. “Глас Подриња“ од овог броја доноси серију текстова о нашим суграђанкама - успешним пословним женама
Дамјанка Ђурић је члан управног одбора фирме “Микодентал“ из Шапца, сектор Марклетинг и продаја, која је више од 25 година ексклузивни заступник најпознатијих светских брендова из денталне струке и послује на подручју целе бивше Југославије. Дипломирани је професор немачког језика и књижевности, судски тумач за немачки језик, преводилац, стипендиста немачке владе, учесник многобројних семинара из области маркетинга и економије.
Себе превасходно види као мајку и супругу. Изузетно је поносна на синове Василија и Михајила. Осећај одговорности је њена доза адреналина. Други је карактеришу као успешну пословни жену, пуну живота и ентузијазма, преданог и марљивог радника.
Који је Ваш „рецепт“ за професионални развој и успех у животу?
- За професионални развој је најбитније знање, сопствена енергија и реални оптимизам. Тај оптимизам којим зрачите треба пренети на све у свом пословном окружењу и он је надаље пресудан за сваки резултат и развој. А професионална радозналост вас стимулише да се даље усавршавате и тежите ка новим сазнањима. За успех у животу је потребно перманентно прилагођавање захтевима времена у којем живите. Успех не трпи нерад, нити површност. Морате му се посветити и неговати га. Мој лични успех је директно везан за труд који сам годинама улагала у свој професионални развој.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa