Инфо

18. март 2010.18. мар 2010.
РУКОМЕТ: 20. КОЛО СУПЕР ЛИГЕ ЗА МУШКАРЦЕ

ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА

РК “Металопластика ЗК“ ““ РК “Пролетер-Нафтагас“ 26:19 (12:9)
Шабац, сала Гимназије. Гледалаца: 800. Судије: Цветичанин (Земун), Станковић (Београд). Седмерци: МеталопластикаЗК 2(2), Пролетер 3 (0). Искључења: „Металопластика ЗК“ 2, Пролетер 4 минута.
Пред препуном салом Гимназије, рукометаши “Металопластике ЗК“ савладали су гостујућу екипу из Зрењанина. На самом старту утакмице видела се нервоза у игри са обе стране што је резултирало са доста нерезонских шутева. До 23. минута играно је гол за гол, али већ у 26. минуту играчи шабачког тима су се пробудили и брзим контрама као и добрим одбранама голмана Ђуричина стижу до минималне предности. Друго полувреме припало је “Пластичарима“, тако да резултат ни у једном моменту није долазио у питање. Лука Митровић као и корпулентни Грузијац Мскхвилидезе успешно су решетали мрежу Зрењанинаца. Гостујући играчи, Миладиновић и Јокић постигли су по девет погодака, али ни то није могло да угрози победу Шапчана.
Након завршене утакмице, тренер “МеталопластикеЗК“, Славко Новаковић, честитао је притивницима на фер игри, као и својим играчима на заслуженој победи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa