Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
ОДРЖАН ДРУГИ ШАМПИОНАТ ПАСА ГОНИЧА

УТАКМИЦА НА ЗЕЦА

Под покровитељством Кинолошког Савеза Републике Србије чланови шабачког Кинолошког друштва „Зоран Зоки Станковић“ недавно су организовали Други српски шампионат паса гонича ““ утакмица на зеца. Власници гонича, њих четрдесет што је био рекордан одзив, пред еминентним судијским тимом у саставу Жарко Радојичић, Милош Милошевић, Дане Николић, Милић Ралић, Ђуро Синобад, Перо Челебић, Михајло Хаџипавловић, Милета Срећковић, Ненад Давидовић и Трифун Митровић, приказали су квалитет својих гонича у лову.
Иако прохладно, влажно и магловито време није ишло на руку учесницима шампионата постигнути су добри резултати. Томе је допринео и изванредан терен са доста дивљачи. Такмичари са псима подељени у десет батерија имали су максималне услове за доказивање на терену.
Прво место и титула ЦАЦТ 1 припала је српском гоничу Барону од Кесера, власника Драгана Ивановића Кесера из Љига. Српски гонич Цоки, власника Предрага Радовановића из Богатића, освојио је друго место и ЦАЦТ 2. Трећи са оценом врло добар био је црногорски планински гонич Црна, власника Драгана Радовановића из Чокешине.
Оцене „добар“ добили су српски гонич Биба, власника Славише Тршића из Горњег Добрића, и посавски гонич Џони, власника Слободана Лазића из Шапца.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa