Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НОВА СРБИЈА, ОКРУЖНИ ОДБОР МАЧВАНСКОГ ОКРУГА

УМЕСТО ДОЧЕКА “ЧЕСТИТКЕ“

Поштовани суграђани, 26. децембра, градоначелник Града Шапца организовао је у кристалној сали хотела „Слобода“ традиционални новогодишњи пријем.
Истовремено, обавештени смо да, такође, традицоналног дочека на централном градском тргу, неће бити. За разлику од пријема за који има новца, јер је он за оне који новца већ имају, дочека за „обичне“ грађане, који новца немају, неће бити. Због штедње.
Подсећамо Вас, драги суграђани, да је и пре јучерашње новогодишње честитке, сваки до нас обичних Шапчана, већ добио честитку од ЈКП „Стари град“ у виду повећања цене њихових услуга у износу до 80 одсто. Друга честитка јесте слављење задуживања града за 400.000.000 динара мунципалним обвезницама, да би „капитални пројекат“, већ неколико пута плаћени базен, био завршен.
Подсећамо Вас, суграђани, да наш град има репрезентативну Градску кућу, у којој су ови пријеми, традиционално, одржавани претходних година. Али она је власништво Града, па, будући да је њено коришћење бесплатно, није била адекватна. Због штедње.
Градски одбор НС, Шабац, Божидар К

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa