Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
НОВОГОДИШЊА ЗАБАВА У ШАБАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

НА ТАЛАСИМА ДОБРИХ ВИБРАЦИЈА

Осмишљена од стране новоизабране в. д. директора Шабачке гимназије Маријане Исаковић и ученика „Новогодишња забава, сусрет генерација“ прошлог петка окупила је велики број садашњих и бивших ђака, професора. Позитивна енергија и искрен осмех били су довољна улазница за ову надасве занимљиву и маштовиту манифестацију која је имала и хуманитарни карактер.
- Жеља нам је била да се окупе сви садашњи и бивши ђаци, професори, родитељи и сви они који воле Гимназију колико и ми, како би обележили и покренули претпразничну еуферију. Такође и да се прикупе одређена средства за потребе школе али и у хуманитарне сврхе. На једном делу штандова су радови који су ученици правили, а штанд Ученичког парламента и ове године учествује у Уницефовој акцији продаје новогодишњих честитки. Спојили смо корисно и забавно. Најбитније је да се дружимо. Надамо се да ћемо и у будуће реализовати сличне догађаје ““ рекла је Вања Кузмановић, председник Ученичког парламента.
Весело, разиграно, маштовито и надасве хумано вече од стране ученика Шабачке гимназије показало је сву лепоту дружења генерација различитих по годинама али истог осећаја за праве вредности.
- Сматрам да је ово јако леп начин да се обележе празници који нам предстоје поготово што је ово први пут да се овако окупљамо. Доста њих се одазвало. Сматрам да би требало сваке године да се овако окупљамо ““ додала је Кристина Стајчић, ученица ИВ3, друштвеног смера Шабачке гимназије
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa