Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
МАРИЦА ВУЛЕТИЋ, ДИРЕКТОРКА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „НАШЕ ДЕТЕ“

ТИМСКИМ РАДОМ ДО РЕЗУЛТАТА

Препознатљива у Србији по свом васпитно-образовном раду Предшколска установа „Наше дете“ током 2014. године имала је низ успешно реализованих пројеката. Медицинске сестре и васпитачи презентовали су своје радове показујући још једном квалитет свога рада. Правовременим конкурсом за упис у вртиће постигли су свој циљ а то је да немају деце на листи чекања. У вртићу „Пролеће“ отворена је још једна јаслена група. Вртићи су и ове године током јула и августа уређивани. У оквиру могућности обновљена су наставна средства.
- Трудимо се да изађемо у сусрет свим нашим људима било да су то кувари, спремачице, сервирке, медицинске сестре, васпитачи, стручни сарадници, када су у питању средства за рад. Ако им омогућите потребна средства и услове онда треба да очекујете и резултате који су видљиви у сваком вртићу. Собе су прелепе, вртићи чисти, уредни. Задовољни смо постигнутим. Наша срећа је што имамо и дивне родитеље чија су деца некада била наши корисници. Они нам увек изађу у сусрет тако да имамо и доста донација које користимо. Они су упознати са тим где смо употребили њихове донације. Веома нам је раго да их позовемо у госте и да виде све што смо заједнички урадили ““ рекла је директорка ПУ „Наше дете“ Марица Вулетић.
„Школица у природи за талентовану децу“ на Летњиковцу и даље пружа шестодневни боравак који је обогаћен и новим програмима. У сарадњи са родитељима реализован је и велики број радионица из свих области. Сарадња са градским институцијама и установама је на високом нивоу.
- Овом приликом бих се захвалила свим установама и предузећима. Увек су се одазивали позиву. С друге стране, и ми смо увек за сарадњу у њиховим програмима. Препознатљиви смо у граду по отвореном срцу и вратим за све оне који са нама сарађују.
Држећи се свог петогодишњег развојног плана ПУ „Наше дете“ уз тимски рад свих запослених реализацију својих пројеката са успехом приводи крају. Тако ће до краја марта 2015. године бити завршена и кухиња на Летњиковцу која је намењена и за спремање оброка за Народну кухињу, али и за потребе свих заинтересованих школа и других установа.
- Што се тиче васпитно-образовног програма јако смо задовољни. У нашим вртићима присутна је током целе године радост, а посебно пред новогодишње празнике. Свашта се прави, ките се јелке, одржавју представе и журке уз учешће родитеља. Дивно је у сваком објекту. И за крај пожелела бих много живота, здравља, среће, љубави, хармоније, духовног и материјалног богатства свој деци и свима нама.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa