Инфо

15. јануар 2015.15. јан 2015.
НАГРАДЕ ЗА МАЈУРЦЕ

Светосавље и наШе доба

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Коло српских сестара Епархије бачке, Одбор за веронауку Епархије бачке, Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине и Удружење војвођанских учитеља организовали су ЏЏИИИ међународно такмичење „Светославље и наше доба“™“™ на тему „Стогодишњица од почетка Великог рата (Првог светског рата)“.
У оквиру такмичења расписани су литерарни, ликовни и калиграфски конкурси за децу старости од 5-19 година, распоређених у пет категорија: предшколци, млађи и старији основношколски узраст, средњошколци и средњошколци средњих уметничких и стручних школа Републике Србије, Републике Српске и расејања.
На овогодишњем калиграфском конкурсу укупно је пристигло 387 радова, учествовало је 31 школа и 48 наставника из Републике Србије, Републике Српске, Швајцарске и Немачке. У категорији млађи школски узраст 1. награду освојила је Катарина Јосиповић ИИ/2, 2. награду Јован Михаиловић ИИ/2, 3. награду Павле Васић ИИ/2. Сви ученици су из ОШ „Мајур“ из Мајура. Треба напоменути да се међу похваљеним ученицима налазе: Урош Савић, Александар Симић, Андреј Јеремић, Тања Белић, Доротеа Домоњи и Андреа Ковачевић (сви ученици ИИ/2). Учитељица Јасмина Јанић добила је награду као награђени наставник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa