Инфо

22. јануар 2015.22. јан 2015.
РУКОМЕТ: ЖЕНЕ

ЗНАЧАЈНА ПОБЕДА

ЖРК “Медицинар“ ““ РК “Јуниор“ Београд 36:31 (19:17)
У врло значајној утакмици са директним конкурентом за опстанак у супер лиги шабачка екипа је од првог минута показала решеност да дође до преко потребна два бода.
Од првог до последњег минута утакмице Шапчанке су диктирале темпо и имале резултатску предност, која се кретала од два гола у И полувремену, до чак осам голова у другом. Но утакмица је завршена са пристојних пет голова разлике.
Комплетна екипа “Медицинара“ пружила је на овој утакмици све од себе да би дошла до победе, предвођена изузетно расположеном Аном Радовић која је била нерешива енигма за гостујућу екипу, постигавши на овом мечу 16 голова.
Нови стратег шабачке екипе Александар Савић овако је оценио меч.
- Задовољан сам залагањем и односом целе екипе у овом сусрету. Бодови су нам били неопходни у борби за опстанак. Учинићемо све како би у сусретима са директним конкурентима дошли до бодова и себи обезбедили опстанак у лиги. Ту шансу ћемо потражити већ у недељу 01.02.2015, у Инђији где играмо против екипе “Железничара“.
ЖРК “Медицинар“: Дукић, Враголић 3, И. Васиљевић, Милошевић, Белушевић, Мијаиловић, Радовић 16, Ручнов 1, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић 5, Миловановић, Обућина 4, Нинковић 5, Стојковић 2.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa