Инфо

5. фебруар 2015.5. феб 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ЈЕДИНСТВО СТАРТОВАЛО ПОБЕДОМ

ЈЕДИНСТВО 1945 ХВАТА ЗАЛЕТ ЗА ПРОЛЕЋЕ

У најпопуларнијем клубу општине Владимирци ради се вредно да фудбалски зонаши клуб Јединство 1945 ухвате залет за долазеће пролеће. По речима председника клуба Александра Бајевића има новина, али и једна победа која храбри.
- Отишло је девет играча од појачања, у игри су три-четири појачања али ништа није договорено. У сваком случају, после напорног рада у сали изашли смо напоље и играмо турнир у Обреновцу са тимовима свог ранга Степојевцем, Првом искром из Барича и омладинцима домаћина Радничког у групи, где ћемо проверити урађено сјајног стратега Александра Јанковића Цакина у чију стратегију и компоновање не сумњамо, каже Бајевић.
Први сусрет донео је голове Цветића и Чанчара за победу припремном мечу са тимом Степојевца за резултат 2:1. У недељу играмо са Првом искром где ћемо имати нову прилику да осетимо терен и тешке ноге преточимо у капитал провере који је немерљив, тврди председник клуба.
Турнир у Обреновцу је увек био својеврстан тест који доноси темељ онога што се прижељкује по зацртаном плану вишег ранга. Сви у клубу се надају да ће тако и бити, јер фудбалски Владимирци су увек гладни вишег ранга, па ће им мезимци надају се то опет поклонити. Агилна управа и богата прошлост у том смислу обавезује, и већ се са нестрпљењем очекује виши ранг, али и одлични мечеви током пролећа. У које се већ уткао силан рад који тврде сви у глас мора донети резултат.
Стари фудбалски вук Александар Бајевић уз препознатљив осмех најављује узбудљиво пролеће, и нада се у своје мезимце јер прво коло је ту пред плаво белима који су магнет на прелепом комлексу стадиона у Владимирцима.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa