Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
Дан струЧног усаврШавања у Шапцу

ШТО БОЉЕ ОБАВИТИ ПОСАО

У оквиру 31. Зимских сусрета учитеља Србије, Савез учитеља Републике Србије, у сарадњи са Друштвом учитеља Шабац, организовало је Дан стручног усавршавања. Скуп се одржава у Основној школи „Вук Караџић“. Поред једнодневне обуке, приређена је изложба уџбеника, наставних средстава и дечје штампе за основне школе.
Покровитељ Дана стручног усавршавања је Град Шабац. Организаторе и полазнике поздравио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, наглашавајући важну улогу едукације и стручног усавршавања учитеља и наставног кадра.
Како је истакла Ана Маринковић, начелница Одељења за друштвене делатности, Зимски сусрети учитеља у Шапцу одржавају се осми пут, а локална самоуправа је увек спремна да подржи оваква окупљања.
- Част нам је и задовољство што Друштво учитеља Шапца ужива рејтинг који му обезбеђује улогу организатора овако важних скупова. Град Шабац подржава сусрете који доприносе стручном усавршавању и додатном образовању јер желимо да наши просветни радници што боље обављају посао, рекла је Ана Маринковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa