Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
НОВ ПРЕЛАЗАК ОДБОРНИКА

РАДОВАНОВИЋЕВА НАПУСТИЛА СНС

Некадашња посланица и дојучерашња одборница Српске напредне странке Тања Радовановић у понедељак је представљена као ново појачање Иницијативе село ““ град. Тиме су се стекли услови и за формирање одборничког клуба овог покрета у Скупштини града.
Радовановићева на конференцији није желела да износи разлоге због којих је напустила СНС. Истакла је да свакако неће рећи “не“ политици. Радовановићева је навела да је у политику ушла да би нешто круцијално урадила за свој град и да је у својој бившој странци делимично успела у томе.
-Кроз политичка деловања у Иницијативи село ““ град користићу своје политичко искуство и истински деловати у интересу грађана. Залагаћемо се за децентрализацију и побољшање свих сегмената друштва у нашем граду. Посебан акценат мог деловања биће култура. Направила сам план у пет тачака који ће уједно бити и програм Иницијативе за културу града, објаснила ја Тања Радовановић, која је најавила и састанак са градоначелником на ком ће га упознати са плановима. Када се њихови ставови усагласе програм ће представити и јавности.
Салко Карадаревић из Иницијативе, је рекао да ће Радовановићева у старту добити “капитенску траку“ и да ће водити део задужен за град.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa