Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОКРЕТА ДВЕРИ

СРБИЈИ ПОТРЕБАН ВАСКРС


Покрет Двери током предстојећих васкршњих празника поделиће шарена јаја грађанима Шапца а пригодне пакете, које су прикупили чланови те организације, најсиромашнијима, речено је на конференцији за новинаре.
Двери наглашавају да је Васкрс празник наде и вере а да је Србији сада то најпотребније.
- Наша земља је вољом страних сила подељена. Косово је под страном окупацијом, Србија је осиромашена, најпаметнији је напуштају. Нама се нуди улазак у НАТО алијансу која је, уз однарођен режим, главни кривац за трагедију која се дешава. Причају нам бајке у Европској унији а ми смо престарели и уморни да бајке слушамо. Потребна нам је нада и вера да ће ускоро и ово проћи а Васкрс нас подсећа да је, уз Божију помоћ, и тај дан близу, рекао је члан повереништва Двери Славиша Симић.
Покрет Двери поздравља одлуку да Војска Србије узме учешћа у војној паради у Москви 9. маја поводом Дана победе и обележавања 70 година од победе над фашизмом. У повереништву сматрају да је то једина исправна одлука кују су представници СНС донели.
- Српској Војсци је место међу силама победницама над немачким нацизмом. Српски народ је први устаник против нацизма у окупираној Европи, који је поднео огромне жртве, и заслужује велико поштовање за своју борбу за европску слободу. Учешће на Паради победника 9. маја је опредељивање за праву страну, док је склапање уговора са НАТО тежак историјски промашај који нас води у антируску коалицију у којој не можемо и не смемо никада бити, каже Симић.
Он је додао да ће након празника тај покрет интензивирати рад на терену формирањем месних повереништава. Двери очекују скоро расписивање избора што ће, како истичу, вратити српску десницу у парламент.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa