Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
ПОЗИВ НА МИТИНГ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

СРБИЈИ НИЈЕ ДОБРО

Демократска странка је тренутно највећа опозициона странка која је једина алтернатива актуелној власти. У Београду, 25. априла, митинг организујемо јер је ДС са својим партнерима увек храбро била на првој линији одбране слободе и борбе за достојанствен живот. Свакоме је данас јасно да у Србији није добро и да се она не креће у правом смеру!
Демократска странка Шабац позива све грађане заинтересоване за одлазак на митинг да се пријаве на број телефона 065/262-65-55. Полазак је у 13 часова испред Дунав осигурања.
Митинг представља симболички почетак борбе за успешнију и бољу Србију. То није скуп само чланова и симпатизера ДС, јер данас сви грађани Србије лошије живе него што су живели пре три године.
Позивамо све људе којима је демократија и слобода на срцу да нам се придруже на митингу. Једино заједно можемо вратити Србију на добар пут. Добродошли су сви они којима је доста овакве владе, којима је доста нестручности, бахатости и све тежег живота. Дођите да покажемо да нас има много који смо против. Важно је!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa