Инфо

16. април 2015.16. апр 2015.
У ГРАДСКОМ УДРУЖЕЊУ ПЕНЗИОНЕРА ГРАДА ШАПЦА ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА

НОВИ СТАРИ ПРЕДСЕДНИК

Протеклог понедељка у просторијама Градског удружења пензионера града Шапца одржана је редовна четворогодишња Изборна скупштина. Пре скупштине на седници Извршног одбора високом оценом оцењен је и Извештај о раду Удружења.
- Чланови Изборне скупштине нарочито похвално су се изјаснили када је у питању побољшање стандарда пензионера у који улази и набавка огрева за наше социјално најугроженије чланове. Реализован је и велики број културно-забавних манифестација попут књижевних вечери, излета и дружења. Све је то реализовано онако како смо и планирали и онако како су наши пензионери желели ““ рекла је Милена Ћорилић, председница Градског удружења којој је Изборна скупштина поклонила поверење и у наредном мандату.
Градско удржење пензионера ће, како је истакнуто, остати доследно својим активностима које су се и у протеклом периоду показале ефикасним.
- Главни циљ нам је, наравно, побољшање стандарда пензионера тако да се води рачуна о кретању пензија. О томе се разговара, дају се иницијативе Савезу пензионера да се та питања покрену и на републичком нивоу. Исто тако разговарало се и о побољшању стандарда у погледу обезбеђења онога што је најбитније пензионерима. Излазимо у сусрет пензионерима тако да огрев добијају на шест месечних рата, а онима који су најугроженији и на више. У плану су нам, као и прошле године, и предавања из здравствене заштите, али и културно-забвани програми - истакла је Ћорилићева.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa