Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.
РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗАТВОРЕНОГ БАЗЕНА

МЕСЕЦ ДАНА ДО ПРОБНОГ РАДА

Радови на шабачком базену улазе у завршну фазу
После дуго времена, шабачки базен испуњен је водом. Обавља се тестирање, а ако све буде успешно окончано, базен ће за месец дана почети са пробним радом. Од јесени, на њему ће чланови Ватерполо клуба „Шабац“ играти утакмице највишег ранга.
- Радови улазе у завршну фазу. Тренутно је највећи акценат на инсталатерским и керамичарским радовима. У малом базену су већ постављене плочице, у великом се обавља хидро-испитивање. Чим се то заврши, креће постављање плочица и у великом базену. Очекујем да за месец дана кренемо са пробним радовима, рекао је Ненад Живановић, директор фирме „Ин-техник“, предводника конзорцијума ангажованог на реконструкцији и доградњи затвореног базена у Шапцу.
Радове на базену посетио је и градоначелник Небојша Зеленовић, који је том приликом истакао да је веома задовољан напретком у реконструкцији базена.
- Веома сам задовољан темпом којим се спроводе радови на базену. Дошли смо до тачке када се обављају водене пробе, што је веома значајна ствар. Веома смо близу краја. Грађани су веома заинтересовани , питају када ће бити готов базен. Ближи се летња сезона, велики сам оптимиста и надам се да ће, уз овакав темпо, базене бити готов на радост свих грађана Шапца, навео је Зеленовић.
Интензивна реконструкција шабачког базена почела је у новембру прошле године, после успешно окончане продаје муниципалних обвезница, у вредности од 400 милиона динара.
М.С.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa