Инфо

30. април 2015.30. апр 2015.
УСПЕХ „АКАДЕМИЈЕ РАЂ“ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ У ШАПЦУ

ОРГАНИЗАЦИЈА НА ВИСОКОМ НИВОУ

Најмлађи чланови Фудбалске Академије РАЂ, протеклог викенда, учествовали су на Првом међународном фудбалском турниру у Шапцу. Турнир је организовао Спортски ценатр „Парк“ и Школа фудбала ОФК Парк а био је намењен најмлађим такмичарима, играчима рођеним 2007. године и млађим.
У конкуренцији 14 екипа из Војводине, Републике Српске и неколико градова Србије, најмлађи чланови Академије РАЂ, у јакој конкуренцији, направили су велико изненађење и освојили 3. место. После пролаза из групе где су забележили 3 победе, играчи Академије РАЂ успели су да тријумфују и у четвртфиналном мечу. У полуфиналу су и поред добре игре несрећно поражени 2:1 од домаће екипе али су у мечу за треће место били бољи од Школе фудбала Сењак из Ваљева 1:0, и тиме освојили треће место. Шампион је постао тим Зенита из Бијељине а друго место је припало домаћој екипи ОФК Парк.
Организација турнира је била на веома високом нивоу, а такмичење се наставља и наредног викенда, када ће Академија учествовати са старијим генерацијама. У суботу са генерацијом 2005. и у недељу са генерацијом 2004.
(Веб презентација Општине Крупањ

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa