30. april 2015.30. apr 2015.
USPEH „AKADEMIJE RAĐ“ NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U ŠAPCU

ORGANIZACIJA NA VISOKOM NIVOU

Najmlađi članovi Fudbalske Akademije RAĐ, proteklog vikenda, učestvovali su na Prvom međunarodnom fudbalskom turniru u Šapcu. Turnir je organizovao Sportski cenatr „Park“ i Škola fudbala OFK Park a bio je namenjen najmlađim takmičarima, igračima rođenim 2007. godine i mlađim.
U konkurenciji 14 ekipa iz Vojvodine, Republike Srpske i nekoliko gradova Srbije, najmlađi članovi Akademije RAĐ, u jakoj konkurenciji, napravili su veliko iznenađenje i osvojili 3. mesto. Posle prolaza iz grupe gde su zabeležili 3 pobede, igrači Akademije RAĐ uspeli su da trijumfuju i u četvrtfinalnom meču. U polufinalu su i pored dobre igre nesrećno poraženi 2:1 od domaće ekipe ali su u meču za treće mesto bili bolji od Škole fudbala Senjak iz Valjeva 1:0, i time osvojili treće mesto. Šampion je postao tim Zenita iz Bijeljine a drugo mesto je pripalo domaćoj ekipi OFK Park.
Organizacija turnira je bila na veoma visokom nivou, a takmičenje se nastavlja i narednog vikenda, kada će Akademija učestvovati sa starijim generacijama. U subotu sa generacijom 2005. i u nedelju sa generacijom 2004.
(Veb prezentacija Opštine Krupanj

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa