Инфо

30. април 2015.30. апр 2015.
НОВА АВАНТУРА ШАБАЧКИХ БАЈКЕРА

МОТОРИМА У МОСКВУ

Прошле године три члана Мото клуба “Чивија“ својим двоточкашима обрели су се пут Африке. Тада су поставили својеврстан рекорд у километрима које су прелазили током једног дана, а били су и једина екипа која је у овакву авантуру кренула без пратње других возила. По повратку Новица Андрић, Дејан Исаковић и Никола Кацин обећали су да ће ове године отићи на неку другу страну света.
Иста екипа, појачана Бојаном Радукићем, кренула је у понедељак у Москву. План је да пре Дана победе стигну у руску престоницу и тамо присуствују војној паради која ће бити организована у част 70. годишњице одбране од фашизма.
Првог дана прешли су 805 километара, од Шапца до Пољске. Очекује се да ће у Москви бити већ 7. или 8. Након Параде у суботу кренуће ка Санкт Петерсбургу, а затим потпуно другим путем назад ка Србији. Током ове туре требали би да пређу око 7.000 километара.
Шабачким бајкерима желимо срећан пут. Њихове утиске читаоцима “Гласа Подриња“ пренећемо у неком од наредних бројева, када они поново буду у Шапцу.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa