Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.

ЕВРОПА ИЗМАЧЕ ЗА ДЛАКУ

ЖРК “Медицинар“ - ЖРК “Железничар“ Инђија 40:33 (20:18)
Учиниле су све играчице “Медицинара“ да и у овој утакмици остваре победу, не би ли се докопале учешћа у “Челенџ купу“. Но победа је остварена на терену, али пласман у Европу је измакао за длаку. Само су још 2 бода делила шабачку екипу пласмана у “Куп градова“. Остаје жал, али мора се одати признање шабачким девојкама за остварен пласман и игре у дебитантској сезони у супер лиги.
Остварена је убедљива победа над екипом из Инђије. Гошће су врло добро одиграле утакмицу, јер су биле растерећене због обезбеђеног опстанка, а шабачка екипа је превасходно желела победу због што бољег пласмана, а и због међусобног престижа.
Поново је Ана Радовић водила екипу на тријумфу а несебично су јој помагале Јовић, Нинковић, Стојковић. Било је на моменте сјајне игре, али исто тако било је и грешака и падова што се најбоље види кроз кретање резултата. Све се то и да разумети кад је последње лигашко коло у питању.
- Циљ је остварен, пласман сасвим добар као и бодовни салдо. Остаје нам да у следећој сезони остваримо то што смо пропустили сада, пласман у европско такмичење. Још једном честитам свим девојкама које су оствариле овакав резултат ““ каже тренер “Медицинара“ магистар Александар Савић.
ЖРК “Медицинар“: Дукић, Враголић 3, И. Ручнов, Н. Васиљевић, Милошевић, Белушевић, Мијаиловић, Радовић 15, А. Ручнов 3, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић 6, Нинковић 7, Стојковић 6.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa