Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
ПИСМА ЧИТАЛАЦА

ОПЕТ ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Ови људи баш раде свој посао. Имали су паузу од око две године, сада пуни снаге и мотива крећу у нову акцију. Нова снага, надају се, биће довољна за “лов“ на своје нове жртве.
Извесна Гоца, која је, изгледа, портпарол Јеховиних, ових дана пуни поштанске сандучиће по стамбеним зградама, позива комплетне породице да заједнички размотре Библију, да се упознају са Теократском школом проповедања и поучавања за хришћанску службу.
Само нам је још то недостајало па да полетимо од среће.
Једино поучно из ове Јеховине акције јесте: како ови људи решавају своје финансијске проблеме када нису нигде на буџету. Боље да су грађанима то објаснили него што их позивају тамо на неко празноверје.
Материјал којим позивају грађане са разноврсним проспектима штампаним у боји, па још други материјал, затим закупнина зграде на Триангли, па трошкови људи који све то раде ““ па то ваљда кошта, а одакле новац. То, ви Јеховини, нама објасните. Из чланарине тешко је веровати да може све да се плати.
Недавно се један човак на рачун Јеховиних овако нашали: дала баба динар да уђе у коло, а два динара да изађе из кола. Код Јеховиних то изгледа овако: куме те и моле “уз помоћ Бога“ да будеш њихов члан, али ако хоћеш да изађеш из секте ни кредит ти неће помоћи, уз то стално си понизан и послушан у сваком погледу.
Свако ради свој посао, овако или онако, а читаоци нека сами о себи одлуче где им је место и којем ће се Богу приклонити, односно одазвати на Гоцин позив.
С.С.

Најновији број

19. септембар 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa