Инфо

21. мај 2015.21. мај 2015.
Мајска награда Спортском савезу Шапца

ВРХУНСКО ПРИЗНАЊЕ

Поводом добијања Мајске награде, заменик градоначелника Шапца Немања Пајић организовао је прошлог понедељка у Градској кући пријем за представнике Спортског савеза Шапца. Министарство омладине и спорта и Спортски савез Србије доделили су ову награду Спортском савезу Шапца за изузетне резултате и достигнућа у развоју физичке културе и спорта у Републици Србији.
- Ово је признање за квалитетан и континуиран рад. То је истакао и председник Спортског савеза Србије уручујући признање. И управо у томе је његов значај ““ у континуитету квалитета. Ова награда је Спортски савез Шапца сврстала у ред најбољих у Србији и зато ја честитам свима који су својим радом и ентузијазмом допринели овом признању, убеђен да ће своје ангажовање наставити на исти начин. У том послу им желим успех, јер је то важно за све које су везани за њихов рад. Важно је за многе спортисте, за многе школарце и за њихов здрав и правилан раст и развој, а тако је важно за град и све нас, рекао је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.
- Све акције које је спроводио Спортски савез Србије подржао је Спортски савез Шапца и још организовао неколико акција локалног карактера, које постају део стратегије Спортског савеза Србије. Мајска награда као врхунско признање у спорту у Србији може да се добије само једном, а Шабац је добио и давне 1976. године. Нашом прошлогодишњом кандидатуром су увидели да је бесмислено награду доделити само једном када су у питању територијални спортски савези, јер би врло брзо сви били награђени. Зато је то ове године промењено и ми смо једногласно изабрани као добитници Мајске награде, рекао је председник Спортског савеза Шапца Веселин Вуковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa