Инфо

21. мај 2015.21. мај 2015.
ОТВОРЕНА ТЕРЕТАНА ПОСТАВЉЕНА НА ТРИАНГЛИ

СЛЕДЕЋА У “БАРИ“

Шабац је од прошле седмице богатији за још једну теретану на отвореном, трећу овакву. Пет справа за вежбање постављено је у насељу Триангла поред артеске чесме. Вредност инвестиције је између 40.000 и 50.000 динара. Подлогу је урадило ЈП за управљање грађевинским земљиштем, а справе Спортски центар Шабац.
-Нажалост, млади данас све више времена проводе у затвореним просторијама испред рачунара или телевизора, што свакако није добро. Када одлуче да буду напољу потребно им је дати неки садржај, а непрепустити их улици. Управо рекреативно бављење спортом је прави пут, а овакве мини ““ теретане су права помоћ у томе, сматра Марко Мањенчић, становник Месне зеједнице „Камичак“ и одборник у Скупштини града.
Директор Спортског центра, Драган Николић, наводи да је план да свака месна заједница добије једно овакво место за вежбање.
-Следећу теретану ћемо поставити у Бенској Бари, код “Гласа Подриња“. Тамо већ постоји дечје игралиште, као и неколико справа које за ову намену нису баш адекватне, рекао је Николић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa