Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
ИЗБОРЕН ОСТАНАК У НАЈБОЉОЈ ЛИГИ

ПРИЈЕМ ЗА МЕДИЦИНАР

Заменик градоначелника Немања Пајић приредио је у уторак пријем за рукометашице и управу Медицинара, који су изборили опстанак у Супер лиги Србије. Пајић је том приликом рекао да је Шабац међу водећим градовима по улагању у спорт, а да Медицинар има трећи буџет по величини, након Мачве и Металопластике.
Најискуснија “Медицинарка“, Мирјана Јовић, рекла је да јој је велика част што игра са млађим нараштајима. Нада се да ће их бити још више.
-Желела бих да Шабац буде град рукомета. Имамо потенцијала да следеће године будемо још бољи, јер нам је школа рукомета добра, рекла је Јовићева.
Петар Фајфрић, из управе клуба, навео је да је било тешко изборити опстанак у лигу у којој је од 12 екипа испадало четири. Медицинар је био нова екипа у лиги, а екипа није била много јака.
-Ипак, заједничким снагама, подршком Савеза и доласком новог тренера успели смо. Још увек немамо велике планове, али следеће године ћемо ићи на веће резултате, рекао је Фајфрић и открио да тренутно преговарају са две играчице.
Весна Живковић, из Градског већа је истакла да је Шабац познат као град спорта, првенствено рукомета. Као “проблем“, односно срећу је издвојила то да су сви колективи на високом нивоу, али да је то тешко одржавати буџетом који имају.
-Један смо од четири града који има и мушки и женски рукомет у суперлигашкој категорији. Трудимо се да Медицинар остане на добром путу. Трудићемо се да након ребаланса буџета сви буду задовољни, а они који су остварили боље резултате и награђени, рекла је Живковићева.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa