Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.

Отварање базена 17. јуна

Реконструкција и доградња затвореног базена у Шапцу приводи се крају и све ће бити спремно за свечано отварање, планирано 17. јуна, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом редовне посете градилишту. Он је додао да је веома задовољан темпом досадашњих радова и да очекује да ће извођачи завршити посао пре планираног рока.
- За све грађане Шапца и околних места лепа је вест да ће од овог лета моћи да се купају у базену у свом граду. Прошло је много времена без једног овако важног инфраструктурног објекта у граду, и сви га жељно ишчекујемо. 17. јун је дан када је планирано свечано отварање базена и ватерполо утакмица између репрезентација Србије и Русије. Базен је изграђен за сву нашу децу, како би Шабац био град без непливача, рекао је градоначелник Зеленовић.
Ненад Живановић, представник извођача радова, каже да су у току пробни тестови на инсталатерским радовима и лепе се последњи квадрати керамике на базену, што ће бити завршено до понедељка. После тога, како је истакао, прелази се на интензивно сређивање прилаза и спољашњости око објекта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa