Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
„ЈАНКОВИ“ ЧЕТВРТАЦИ ИЗ ЈЕЛЕНЧЕ ПРЕДСТАВОМ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД УЧИТЕЉИЦЕ И ШКОЛЕ

„СЕДАМ СНЕЖАНА И ПАТУЉАК“ ЗА КРАЈ

Прошлог петка у ОШ „Јанко Веселиновић“ у Јеленчи било је весело и то захваљујући ученицима четвртог разреда који су извели представу „Седам Снежана и патуљак“. На овај начин, већ сада искусни мали глумци са неколико изузетних представа иза себе, опростили су се од своје учитељице Јованке Андрић али и школе у којој су стицали нова знања и направили прве глумачке кораке.
- Могу само да додам да деца, уколико нешто заиста желе и томе се посвете као сад, износе и велике подвиге као овај. И онда то изгледа управо овако као што сте имали прилике да видите - није крила одушевљење учитељица Јованка.
Ту није био крај. Желевши да се захвале својој учитељици на свему лепом у протекле четири године уследио је и поклон у виду предивног букета цвећа, дипломе „Најбољој учитељици“ и сата са посветом. Све то је пропраћено неизоставном песмом уз присуство родитеља и директорке школе Љиљане Стојановић. У организацији и адаптацији помогао је и бивши ученик ове школе, Бошко Живановић, данас професор књижевности и песник за децу и одрасле.
Уз жељу да успешно наставе даље школовање сада већ свршени четвртаци у пети разред понеће поред прелепих успомена и поуку да се радом, трудом и залагањем све може постићи.
О. Г.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa