Инфо

9. јул 2015.9. јул 2015.
Змињак

Улица у центру села

Асфалтирањем 150 метара улице у центру Змињака, у непосредној близини игралишта, настављено је уређење овог мачванског села. Како су оценили представници Савета месне заједнице и окупљени житељи, овим је настављена добра сарадња између Градске управе града Шапца и МЗ „Змињак“. Градоначелник Небојша Зеленовић и мештани су се сложили да је ова улица важна за цело село.
- Наша политика подразумева залагање за уређење свих приградских и сеоских месних заједница и обезбеђивање услова за квалитетан живот људи на селу. МЗ „Змињак“ је једна од најоперативнијих сеоских месних заједница и њени представници су увек вољни да учествују у заједничким акцијама, рекао је градоначелник Шапца.
Драган Станковић, мештанин села Змиињак и одборник у Скупштини града Шапца, истиче да им сређивање улице и нови асфалт много значи, јер би након сваке јаче кише настајали проблеми због задржавања воде на коловозу.
- Данашњом акцијом олакшаћемо кретање и безбедност мештана и свих пролазника кроз Змињак. Већ смо почели са уређењем центра села, тако што смо срушили део зида око игралишта, планирамо да посадимо травњак и ставимо клупице, навео је Станковић.
Вредност радова износи милион динара, а сви радови се изводе посредством Дирекције за путеве града Шапца.



Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa