Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА И ДАЉЕ

И ВОЈСКА ПОМАЖЕ

У општини Владимирци само делимично је решено питање водоснабдевања. Најтеже је у Јазовнику, Јаловику, Крнулама, делу Вукошића. Олакшавајућа околност је што је у помоЂ мештанима стигла и војска са још две цистерне.
- Позив упућен министарству и министру Гашићу донео је резултат. Ови дивни људи стижу свуда. Никог не остављају без воде, и због тога су стекли симпатије свих наших житеља. Уз наду да ће проблем бити у потпуности ускоро решен захваљујемо им на свему што су учинили. Када је реч о залагању локалне самоуправе, споменуо бих још једном да су народни посланик Влада Милошевић и председник општине Милорад Милинковић свакодневно у Београду. За сада наилазе на силан одзив и вредну помоћ на чему се свима захваљујемо, каже помоћник председника општине Раде Ковачевић.
Уз покретне цистерне ту су и стациониране.
- Оне су ту да у најугроженијим деловима општине имамо воде у сваком тренутку. Надамо се да ћемо решити питање главног вода до наредне године и ставити тачку на проблеме са водом, закључује Иван Вуковић технолог ЈКП “Извор“ који газдује водоводом који тражи хитне интервенције.
Сада су све очи упрте у војску која помаже како и приличи. За бољитак у водоснабдевању који се толико ишчекује.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa