Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

МЛАДИ СУ ЗАКОН

Осмишљен од стране Министарства омладине и спорта са циљем подстицања активизма и волонтеризма код младих пројекат „Млади су закон“ већ шесту годину финансира различите идеје неформалних група и појединаца. На представљању протеклог уторка млади Шапца имали су прилику да чују нешто више о овом пројекту у Канцеларији за младе града Шапца.
- Ово је одлична прилика за младе да ураде нешто корисно у својој заједници јер цео концепт је замишљен тако да они нама пошаљу идеју, а ми финансирамо њихове пројекте у износу од 40 до 100.000 динара. Ове године ћемо финансирати између петнаест и двадесет пет пројеката. Оно што је можда још већи бенефицит за њих саме је то што они осим што добију финансије за своје пројекте пролазе и обуку за писање пројеката и пројект менџмент што им у каснијој будућности може пружити доста већи бенефит него сама реализација овог пројекта јер стекну искуство и знања ““ рекао је Горан Јордовић из „ФОРЦА“ Пожеге који су већ шесту годину ресурс центар Моравичког, а од ове и Мачваннског и Колубарског округа.
По речима директорке Наиле Мехмедовић свесрдну помоћ у реализацији овог пројкета на територији града Шапца дала је и Канцеларија за младе која је прошле године са организацијом „ФОРЦА“ остварила одличну сарадњу приликом реализације заједничког пројекта прекограничне сарадње.
За више информација сви заинтересовани могу се обавестити путем сајта њњњ.форца.рс, инфоЖфорца.рс или на телефон 031 825 000.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa